بیست و یکمین شماره‌ی مجله آمار منتشر شد.
ﺳﻪشنبه 29 فروردین 1396

بیست و یکمین شماره‌ی مجله آمار منتشر شد.

مرکز آمار ایران با توجّه به اهداف و رسالت خود و به‌منظور کمک به پیشرفت و فراگیر شدن علم آمار در سطح جامعه، با همکاری پژوهشکده‌ی آمار اقدام به انتشار مجله‌ی آمار نموده است. این مجله‌ی دو ماهنامه‌ی تحلیلی- پژوهشی سعی دارد که موضوعات مربوط به آمارهای رسمی را به زبانی ساده اما علمی برای استفاده مردم و مسئولین ارائه نماید. هم اکنون شماره بیست و یکم این مجله منتشر شده است. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فایل‌های مربوط به فراخوان و راهنمای نگارش مقاله و همچنین نسخه‌های الکترونیکی شماره‌های منتشر شده می‌توانید به این قسمت مراجعه نمایید.

• بیست و یکمین شماره‌ی مجله آمار منتشر شد.