کارگاه آموزشی «استخراج نتایج سرشماری سال ۱۳۹۵ با استفاده از نرم‌افزار SAS» برگزار شد

۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۹ کد : ۴۲۱ اخبار و رویدادها
کارگاه آموزشی «استخراج نتایج سرشماری سال ۱۳۹۵ با استفاده از نرم‌افزار SAS» در روزهای ۱۱ تا ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ توسط آقای نیما دانش‌پرور در محل پژوهشکده‌ی آمار برگزار شد.

کارگاه آموزشی «استخراج نتایج سرشماری سال ۱۳۹۵ با استفاده از نرم‌افزار SAS» به‌مدت ۱۸ ساعت در روزهای ۱۱ تا ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ توسط آقای نیما دانش‌پرور، در محل این پژوهشکده‌ برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی مطالبی در خصوص مباحث پایه‌ای برنامه‌نویسی با SAS، آشنایی با Microsoft SQL Server، آشنایی با فایل داده‌های خام ۲ درصدی سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ و دادگان آن ارائه شد.

نظر شما :